Zomerse aardbeien smoothie

Zomerse aardbeien smoothie

Het is zomer. Eindelijk. En als het zomer is, verlangen de meeste mensen naar verkoelende ijsjes en drankjes. Ik ook. Natuurlijk maak ik dit lekker zelf. Want: gezond, geen toegevoegde suikers, transvet of andere ingrediënten die ik niet uit kan spreken. Ik heb voor een aardbeien smoothie gekozen, omdat mijn moestuin mij momenteel trakteert op massa’s aardbeien. Lucky me. En natuurlijk ook omdat het gewoon verschrikkelijk lekker is!

Zomerse aardbeien smoothie

15 minuten

Totale bereidingstijd: 15 minuten

Aantal: 2

Zomerse aardbeien smoothie

Zomerse aardbeien smoothie!

Ingrediënten

  • 250 gram aardbeien (verrassend!)
  • 500 ml plantaardige melk (ik gebruikte ongezoete amandelmelk)
  • 1 banaan
  • sap van halve limoen

Zo maak je het

  • Doe de aardbeien met de melk en banaan in de blender. Knijp het sap van een halve limoen erbij. Kort even blenden.

 

Behoefte aan meer gezond snacken?

Zo kan je Zomerse Aardbeien Smoothie er dan uitzien

Deel dit recept met andere oververhitte mensen

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd