Zo kom je weer Lekker In Je Vel

Zo kom je weer Lekker In Je Vel

Genoeg! Jaren terug kwam ik op dit punt. Ik was mezelf en mijn lijf meer dan zat. Het niet goed voor mezelf zorgen liet me de rekening zien als ik in de spiegel keek. Mijn conditie was superslecht. Ik had een BMI om bang van te worden. Ik zag er niet uit en wilde dat het liefst niet zien. Maar het was tijd om mijn ogen te openen. Het was tijd om verantwoording te nemen voor mijn gezondheid en mijn conditie. Het was tijd om het anders te gaan doen.

Wat volgde was een reis naar herstel en lekker in mijn vel komen. Ik maakte mijn gezondheid topprioriteit. Geen gezeur meer of ja maar. Geen uitvluchten meer zoeken of me verschuilen achter “geen tijd”. Ik maakte er tijd voor. Het kiezen voor een gezonder leven heeft me zó veel gebracht. Ik ben fit en gezond en voel me sterk en vitaal. En weet je wat zo mooi was? Toen ik lief werd voor mijn lijf, werd mijn lijf ook lief voor mij. Ik heb uiteindelijk begrepen dat mijn lichaam er steeds weer naar streeft om gezond en fit te zijn. Mijn lichaam praatte tegen me en gaf signalen af (moe, slechte conditie, vaak hoofdpijn, overgewicht, en ga zo maar door), maar ik luisterde niet. Ik koos er voor om mijn kop diep in het zand te steken.

Steek jij ook je kop in het zand?

Kom op, wees eens eerlijk tegen jezelf. Hoe sta je er voor?

Voel je je vaak “mwah”?

Heb je een slechte conditie?

Ben je vaak (te) vermoeid?

Vermijd je het om in de spiegel te kijken? Of baal je misschien van wat je ziet?

Grijpt de stress je vaak naar je strot?

Heb je overgewicht?

Weet je dat er iets moet veranderen, maar vind je het lastig hoe je dit moet doen?

Steek jij ook je kop in het zand?

En als je dat doet, weet je dan dat je daar zelf – bewust of onbewust – voor kiest?

Wat houdt je tegen om weer aan het roer te staan van je eigen gezondheid?

Hoe zou het voelen als je weer (la-la-la) Lekker In Je Vel komt?

 

Zo kom je weer Lekker In Je Vel

Ik neem je graag mee in het herontdekken van jij op je best. Want lekker in je vel voelen… zou dat niet heerlijk zijn? Maar dan gaan we wél goed beginnen! Dat betekent dat we op pad gaan om te onderzoeken hoe het er tussen je oren voor staat. Ik nodig je uit om naar de thema-avond La-La-La Lekker In Je Vel op dinsdag 4 november in Almere te komen. Dan gaan we samen aan de slag om te werken aan de juiste mindsets om gezonder te gaan leven. En dat wórdt me toch leuk, joh!

girl with book sitting on grass

Dit komt aan bod

 • Mindset #1: Stop met diëten, kies gezondheid en gezond eten
 • Mindset #2: Motivatie
 • Mindset #3: Doelen
 • Mindset #4: Vriendjes met jezelf
 • Mindset #5: Geloven dat het kan
 • Mindset #6: Nóg 5 kritische factoren voor succes
 • Mindset #7: Ga je de uitdaging aan voor de cursus een Gezonder Leven? Een unieke combinatie van online leren middels de 28-daagse cursus een Gezonder Leven + 5 wekelijkse bijeenkomsten voor alle deelnemers. Deze cursus gaat van start in januari (hoef je eindelijk eens niet op dieet in januari!).
 • Bonus: Je krijgt na afloop het E-book Lekker In Je Vel ter waarde van € 19,95 gratis toegestuurd.
 • Bonus: aha-momenten gegarandeerd! 😉

 

 • Locatie: Brandersmolenstraat 24, Almere. Zaal open om 19.00 uur. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.
 • Prijs: € 12,50 per persoon (maar vergeet niet dat je het E-book Lekker In Je Vel na afloop gratis van me ontvangt!).

 

Remember…

Als jij goed voor je lijf zorgt, zorgt je lijf goed voor jou. Want als jij je gezondheid niet belangrijk maakt, wie dan wel?

Ja, ik doe mee met La-la-la Lekker In Je Vel!

 

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd