Veel gestelde vragen

HomeVeel gestelde vragen

Jaarprogramma De Stressvrije Vrouw

Ik weet niet of dit jaarprogramma wel geschikt is voor mijn situatie. 

Ben je een vermoeide of gestreste vrouw van 40+? Dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk JA. Twijfel je toch? Stuur gewoon even een berichtje. Dan kijken we samen even of dit de juiste keuze is voor jouw persoonlijke situatie.

Kan ik ook persoonlijke vragen stellen in dit jaarprogramma? 

Natuurlijk. Er is een Q&A in een besloten Facebookgroep. Ook is er een mogelijkheid om onderaan de lessen vragen te stellen.

Ik heb een burn-out. Helpt dit online programma dan ook? 

Dit online jaarprogramma is met name ontwikkeld voor vrouwen met stress, stressklachten en/of vrouwen die overspannen zijn. Het is mijn ervaring dat in geval van een burn-out je het meest gebaat bent bij individuele begeleiding c.q. coaching. Juist de persoonlijke begeleiding maakt maatwerk mogelijk en dat is voor jou de beste optie. Dit wil overigens niet zeggen dat je geen verbetering van stressklachten kunt ervaren als je toepast wat in de lessen vermeld staat. Zeker wel! Je kunt ook meedoen aan dit jaarprogramma en dan kijken of aanvullende coaching nog nodig is.

Ik ben niet zo technisch, dus ik weet niet of dit online programma dan geschikt is. 

Het is helemaal niet nodig om technisch te zijn, gekkie! Het hele proces is zo ingericht dat je stap-voor-stap wordt meegenomen naar de volgende les. Eigenlijk wijst alles zich vanzelf.

Ik ben bang dat het tegenvalt. 

Je loopt geen enkel risico. Begin gewoon met de gratis les!

Ik ben nog geen 40. Kan ik toch meedoen? 

Nou vooruit dan maar . Je zult de themamaand die over hormonen gaat misschien iets minder toepasselijk vinden. Maar aan de andere kant: een slimme meid is op haar hormonen voorbereid!

Ik zie niet staan waar ik gebleven ben of ik zie mijn lessen niet.

Het is altijd eerst nodig om in te loggen om toegang te krijgen tot de cursus. Ga naar Mijn Account en log in. Als je op deze button klikt, ga je direct naar de les waar je het laatst gebleven bent:

hervatten

Op de pagina Mijn Cursus zie je een overzicht staan van de cursus(sen) waar je voor staat aangemeld. Klik op de betreffende cursus. Onderaan de pagina staat een overzicht van alle lessen binnen de cursus en zie je in één oogopslag waar je gebleven bent.

Ik krijg de volgende les niet te zien.

Om bij een volgende les te komen moet je onderaan de pagina klikken op de button “Markeer als voltooid”. Je zult alle lessen moeten afronden door op deze button te klikken, zodat je vanzelf bij de volgende les komt. Deze button is niet meer zichtbaar nadat je erop geklikt hebt.

Ik wil de les graag afdrukken.
Klik in de tekst met je rechter muistoets. Kies nu Afdrukken.

De Stressvrije Vrouw - De Gezonderie

Diverse vragen

Wat is het verschil tussen een kennismakingsgesprek en een coachgesprek / consult?

In een kennismakingsgesprek maken we kennis als er sprake is van afname van 3 of meer consulten. We maken kennis, bespreken de huidige en gewenste situatie en of een traject van 3 of meer sessies passend is voor jouw situatie. Dit gesprek leidt tot een plan van aanpak, maar is inhoudelijk niet gericht op coaching of begeleiding. Dit gesprek is daarom gratis.

In een coachgesprek of consult bespreken we de huidige situatie en is het doel van het gesprek dat je met antwoorden, nieuwe inzichten en/of een voedingsadvies weer mijn coachpraktijk verlaat. Inhoudelijk zijn we bezig met coaching of begeleiding. Dit gesprek is derhalve niet gratis.

Blog

Ik zie mijn reactie op je blogpost niet verschijnen.

Dit komt omdat ik je reactie eerst moet goedkeuren. Dit is nodig om spam en andere reclame-uitingen tegen te gaan. Je reactie wordt meestal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) goedgekeurd.

Shop

Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd? 

Bij het bestellen van E-learnings, challenges en E-books krijg je meteen na het afronden van je bestelling toegang tot de lessen en bestanden.

Ik heb een review op een product gegeven, maar zie deze niet terug. 

Alle reviews worden eerst goedgekeurd. Dit is nodig om spam en andere reclame-uitingen tegen te gaan. Je reactie wordt meestal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) goedgekeurd.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden? 

Bezoek de pagina algemene voorwaarden.

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd