Uiensoep van Jamie Oliver & Ingrid

Uiensoep van Jamie Oliver & Ingrid

Deze tijd van het jaar trekt me altijd naar stevige soep die me verwarmt. Een tijdje terug maakte ik al de Minestrone soep (van Jamie & Ingrid). Deze uiensoep behoort ook tot de categorie soep die-ik-nog-nooit-eerder-heb-gemaakt-en-gegeten. Mijn hartje gaat niet sneller kloppen als ik `uiensoep` op de menukaart zie. Vanaf nu is dat anders. Uiensoep die een beetje van Jamie is én een beetje van mezelf.

Het is eigenlijk een heel eenvoudig recept met weinig ingrediënten. Als je zelf kookt met verse ingrediënten, is het ook helemaal niet nodig om zo ingewikkeld te doen. Je zult zelf proeven, dat een combinatie van de juiste bereiding en de juiste smaken het zo lekker maakt.

Uiensoep Jamie en Ingrid

Wat deze uiensoep anders maakt? 

Ik heb het stokbrood met veel kaas vervangen door een (zelf gemaakte) bruschetta. Dit recept volgt binnenkort op de site, samen met een recept voor Rozemarijn Knoflookbrood van amandelmeel. Ja, ik ben me er eentje.

 

Kom in mijn armen

Elke 14 dagen gezond gedoe in je mailbox
Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd