Missie de Gezonderie

In een wereld waarin het steeds moeilijker lijkt om gezond en gelukkig te zijn, wil de Gezonderie Geluk & Gezondheid verspreiden. Wij doen dit middels:

  • coaching en persoonlijke begeleiding voor gezondheid en geluksgroei.
  • online cursussen en e-books die goed zijn voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid en geluksgroei.
  • inspirerende artikelen die goed zijn voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Onze uitgangspunten voor Gezondheid & Geluksgroei

  • Wij inspireren en informeren om gezond met stress om te gaan.
  • Gezonde en natuurlijke voeding, waarbij de nadruk ligt op plantaardige voeding. Eet dagelijks volop verse groenten en fruit, bij voorkeur biologisch, van het seizoen en dichtbij huis gekocht. Wij zijn wars van E-nummers, pakjes en zakjes. De Gezonderie is bovendien voorstander van suikerarme voeding. Wij zijn geen fan van diëten of andere kunstmatige producten en/of manieren om af te vallen. Eet en leef voor 80% van de tijd gezond en laat voor 20% de teugels wat vieren. Wij willen geen onzinverhalen verkopen, maar willen zorgvuldig zijn in onze uitingen over wat wel of niet gezond is. De orthomoleculaire voedingsleer is hierbij leidend. Voedingssupplementen kunnen ondersteunend zijn aan een gezond voedingspatroon en gezonde levensstijl.
  • Voldoende lichaamsbeweging is goed voor jou, goed voor je Gezondheid en goed voor je Geluksgroei.

Bij de Gezonderie kun je groeien naar meer geluk en gezondheid

Service en kwaliteit de Gezonderie 

Weet je nog, toen de klant nog koning en koningin was? Wij ook. Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het liefst plaatsen we je op een voetstuk. Service with a smile (ook al is dat online of digitaal), dat mag je bést verwachten van de Gezonderie. Wij spannen ons tot het uiterste in voor jouw tevredenheid  🙂

Ook jouw gezondheid en geluk kunnen groeien.
Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd