Mindful Walking combineert wandelen in de natuur met ademhalingstechnieken en mindfulness.

De belangrijkste resultaten zijn rust in je hoofd, energie in je lijf en minder stress.

Sta je alleen nog maar in de haast-je-rep-je-modus? Heb je veel vage klachten en ben je vaak vermoeid? Kost het je moeite om genoeg te bewegen? Ben je hieperdepieper van stress en onrust?

Dan gaat dit je letterlijk op weg helpen. Meld je aan voor een clinic Mindful Walking. Bewust wandelen in de natuur, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en mindfulness. Samen onthaasten. Tijd voor jezelf. Even lekker tot rust komen.

Mindful Walking clinic Dronten

Mindful Walking: wat is het?

Mindful Walking betekent bewust wandelen. Hoe kun je bewuster wandelen? Door dit te combineren met ademhalingstechnieken en mindfulness. In deze clinic Mindful Walking is er aandacht voor jou, voor je ademhaling en voor je lijf. Je zult ervaren dat Mindful Walking effectief is om je aandacht weg te halen bij stress en zorgen.

Mindful Walking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Snelheid of afstand is helemaal niet belangrijk. Nee, we gaan genieten van de natuur en vooral lekker relaxed wandelen. Soms zullen we even stoppen voor uitleg of een oefening. Je leert hoe je bewuster kunt wandelen met aandacht voor je lijf en je gevoel. De ademhalings- en mindfulnesstechnieken van deze clinic kun je natuurlijk gewoon toepassen in je dagelijkse leven.

In deze clinic kun je eenmalig kennismaken met Mindful Walking. Als het je goed bevallen is, kun je je daarna aanmelden voor de 5-weekse cursus Mindful Walking.

Mindful Walking clinic Dronten

Wie wat en waar?

 • Deze clinic Mindful Walking wordt gegeven door Ingrid Prent, gecertificeerd Mindful Walk instructeur en coach bij stress en burn-out.
 • Dit is een eenmalige clinic van 1 uur.
 • De clinics vinden plaats op woensdag- en vrijdagochtenden. Onderaan deze pagina staan de data vermeld.
 • De groepsgrootte is maximaal 12 personen.
 • De locatie is in het Wisentbos in Dronten.
 • Je ontvangt uiterlijk één week van te voren meer informatie.

Wat kost het?

Je betaalt eenmalig € 15,- (inclusief BTW). Je ontvangt voor aanvang van de clinic een factuur.

Dit ga je ervaren

 • Positieve effecten voor lichaam en geest
 • Verbeterde ademhaling
 • Meer energie
 • Minder stress
 • Meer rust in je hoofd
 • Meer ontspanning
 • Lol en gezellig samen zijn

En die glimlach op je gezicht na afloop? Die is inbegrepen. 😊

 

Veelgestelde vragen

Jazeker, maar er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn, zoals onweer of een weeralarm. Bij regen gaat de clinic gewoon door.

Absoluut. Mindful Walking gebeurt op een rustig tempo en je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn. Tijdens Mindful Walking is de prestatie, afstand of snelheid helemaal niet van belang. Genieten wel. 😊

Nope, geen zorgen. Ik sta graag met 2 benen op de grond en ben lekker down-to-earth. Mindfulness is overigens bewezen effectief tegen stress en dat heeft niets met zweverig gedoe te maken.

Stevige schoenen die vies mogen worden. Trek zeker ook makkelijke kleding aan waar je lekker en vrij in kunt bewegen. Dit mag sportkleding zijn, maar dat hoeft niet. Verder is het handig om wat laagjes over elkaar aan te trekken. Soms kan het even wat kouder zijn als we een oefening doen of stilstaan. In de zomer kun je het beste lange mouwen en een lange broek dragen om de kans op een tekenbeet te verkleinen.

Je ontvangt voor aanvang van de clinic een factuur.

Mag wel, hoeft niet. Je bent zelf vrij om iets mee te nemen.

Dan ontvang ik graag even een berichtje van je op (06) 2256 4438. Je mag dan bij een andere Mindful Walking clinic alsnog inhalen.

We verzamelen op de parkeerplaats in het Wisentbos in Dronten. Je ontvangt vooraf natuurlijk bericht.

Bel, app of text me dan even op (06) 2256 4438. Mailen mag ook natuurlijk: ingrid@vooreengezondleven.nl

Na aanmelding ontvang je meteen een bevestiging. Je ontvangt minimaal één week van te voren meer informatie.

👉 De clinics van 1 en 3 april zijn geannuleerd in verband met het Corona virus. Deelnemers hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Je kunt je gewoon aanmelden voor een clinic en ontvangt bericht als de nieuwe data bekend zijn (omstreeks 1 juni 2020).

Mindful Walking Clinic

 • Prijs: 15,00 € Aantal:
  Geef aan met hoeveel personen je meedoet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.