Mindful Walk combineert wandelen in de buitenlucht met ademhalingstechnieken en mindfulness.

De belangrijkste resultaten zijn rust in het hoofd, meer energie en minder (werk)stress.

Zo makkelijk was het nog nooit om je medewerkers in beweging te krijgen! Mindful Lunch Walk is geschikt voor bedrijven en organisaties die zoeken naar manieren om medewerkers stressbestendiger en vitaler te krijgen. We gaan in groepsverband bewust wandelen in de buitenlucht, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en mindfulness. Niet-zweverig, maar met beide voeten op de grond én praktisch toepasbaar. Het is een laagdrempelige oplossing voor meer vitaliteit op de werkvloer. De kracht van gezond ademhalen heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct de effecten van stressvermindering en meer helderheid. Het is laagdrempelig en iedereen – ongeacht conditie – kan meedoen.

 

Mindful Lunch Walk: wat is het?

Mindful Walk betekent bewust wandelen. Hoe kun je bewuster wandelen? Door dit te combineren met ademhalingstechnieken en mindfulness. Tijdens een Mindful Lunch Walk is er bovendien ook aandacht voor hoe er met werkstress wordt omgegaan. De deelnemers ervaren dat de oefeningen die zij leren effectief zijn om de aandacht weg te halen bij werkstress en de alledaagse drukte.

Mindful Lunch Walk is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Snelheid of afstand is helemaal niet belangrijk. Nee, het is vooral genieten van het buiten zijn en het lekker relaxed wandelen. Soms zullen we even stoppen voor uitleg of een oefening. Deelnemers leren hoe ze bewuster kunnen wandelen met aandacht voor hun lijf en gevoel. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen zijn direct toepasbaar op de werkvloer en natuurlijk ook in het dagelijkse leven.

Mindful Lunch Walk biedt mogelijkheden als eenmalige clinic of als een 5-wekelijkse cursus. Hiernaast kan een Mindful Lunch Walk ook geheel op je wensen worden afgestemd. Een Lunch Walk hoeft overigens niet persé tijdens de lunch plaats te vinden, maar kan op ieder gewenst tijdstip gepland worden.

Wie wat en waar?

 • Mindful Lunch Walk clinics en cursussen worden gegeven door Ingrid Prent, gecertificeerd Mindful Walk-instructeur en ervaren coach bij stress en burn-out.
 • De locatie bepalen wij in onderling overleg.
 • De groepen zijn niet groter dan 12 deelnemers.
 • Een Mindful Walk kan op ieder gewenst tijdstip worden afgesproken.
 • Er zijn ook mogelijkheden om een Mindful Lunch Walk online plaats te laten vinden. De deelnemers lopen dan individueel, maar online zijn we dan toch met elkaar verbonden.

Dit gaan de deelnemers ervaren

 • Een positieve boost voor lichaam en geest
 • Bewustwording van mentale en lichamelijke conditie
 • Verbeterde ademhaling met oefeningen die ook simpel tijdens het werk toepasbaar zijn
 • Verbetering van focus, helderheid en productiviteit
 • Meer energie
 • Minder stress
 • Meer rust in het hoofd
 • Meer ontspanning
 • Nieuwe inzichten om beter met stress om te gaan
 • Lol en gezellig samen zijn 😊

De meest optimale resultaten zijn te behalen bij het plannen van een 5-weekse cursus.

Wat kost het?

Deze Mindful Lunch Walks worden op maat aangeboden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden middels onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen

Jazeker, maar er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn, zoals een weeralarm. Bij regen gaat de cursus gewoon door.

Absoluut. Mindful Walking gebeurt op een rustig tempo en men hoeft geen ervaren wandelaar te zijn. Tijdens Mindful Walking is de prestatie, afstand of snelheid helemaal niet van belang. Genieten wel. 😊

Nope, geen zorgen. We blijven met 2 benen op de grond. Mindfulness is overigens bewezen effectief tegen stress en dat heeft niets met zweverig gedoe te maken.

Stevige schoenen die vies mogen worden. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te hebben, maar het is zeker geen must. Verder is het handig om wat laagjes over elkaar aan te trekken. Soms kan het even wat kouder zijn als we een oefening doen of stilstaan. In de zomer kan men het beste lange mouwen en een lange broek dragen om de kans op een tekenbeet te verkleinen.

Voor aanvang van de Mindful Lunch Walking wordt een factuur gestuurd.

Bel, app of text me dan even op (06) 2256 4438. Mailen mag ook natuurlijk: ingrid@vooreengezondleven.nl

Mindful Lunch Walk

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


De cursus Mindful Walk is onderdeel van Mindful Run Nederland

 • Save

 

 

 

 • Save
Open chat
1
👋 Hulp nodig?
Hi 👋
Wil je iets vragen? Stuur me gewoon een appje en ik kom er later bij je op terug.

Grt,
Ingrid