Mindful Lunch Walk Online

Helpt medewerkers om energieker, productiever en stressbestendiger te worden

Mindful Walk combineert wandelen in de buitenlucht met ademhalingstechnieken en mindfulness.

De belangrijkste resultaten zijn rust in het hoofd, meer energie en minder (werk)stress.

Deze clinic wordt online gegeven en is daarom 100% Coronaproof!


Zo makkelijk was het nog nooit om medewerkers in beweging te krijgen! Een Mindful Lunch Walk is geschikt voor bedrijven en organisaties die zoeken naar manieren om medewerkers stressbestendiger en vitaler te krijgen. We gaan in groepsverband bewust wandelen in de buitenlucht, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en mindfulness. Iedereen loopt individueel, maar we zijn toch online met elkaar verbonden. Het is een laagdrempelige oplossing voor meer vitaliteit op de werkvloer. 

 • Save

Mindful Lunch Walk online: wat is het?

Mindful Walk betekent bewust wandelen. Hoe kun je bewuster wandelen? Door dit te combineren met ademhalingstechnieken en mindfulness. De Mindful Lunch Walk online is het perfecte (team)uitje tussen online meetings door. De Mindful Lunch Walk Online is ook ideaal als je als bedrijf of organisatie medewerkers wilt stimuleren om naar buiten te gaan voor een wandeling tijdens het thuiswerken. Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats. Iedereen loopt individueel, maar we zijn toch online met elkaar verbonden. De Mindful Walk-instructeur Ingrid Prent staat constant in contact met de deelnemers via een Teams verbinding.

Na een online introductie door de instructeur gaan de deelnemers zelfstandig op pad. Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jaszak en blijft de headset aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door leuke oefeningen die zij direct kunnen toepassen. Als afsluiting vindt een korte nabespreking plaats waarna de deelnemers weer fris en fruitig de dag kunnen vervolgen.

Wie wat en waar?

 • Mindful Lunch Walk wordt gegeven door Ingrid Prent, gecertificeerd Mindful Walk-instructeur en gediplomeerd coach bij stress en burn-out.
 • De datum en tijd bepalen wij in onderling overleg.
 • Het maximum aantal deelnemers per clinic bedraagt 15 personen.

Dit gaan de deelnemers ervaren

 • Een positieve boost voor lichaam en geest
 • Bewustwording van mentale en lichamelijke conditie
 • Verbeterde ademhaling met oefeningen die ook simpel tijdens het werk toepasbaar zijn
 • Verbetering van focus, helderheid en productiviteit
 • Meer energie
 • Minder stress
 • Meer rust in het hoofd
 • Meer ontspanning

Wat kost het?

De prijs voor een online Mindful Lunch Walk Clinic van één uur bedraagt €275,- (exclusief 21% BTW) tot 15 deelnemers. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden middels onderstaand formulier. Je kunt ook rechtstreeks een appje sturen naar Ingrid via de groene Whatsapp-button.

Veelgestelde vragen

Jazeker, maar er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn, zoals een weeralarm. Bij regen gaat de clinic gewoon door.

Absoluut. Mindful Walk gebeurt op een rustig tempo en men hoeft geen ervaren wandelaar te zijn. Tijdens een Mindful Walk is de prestatie, afstand of snelheid helemaal niet van belang. Genieten wel. 😊

Nope, geen zorgen. We blijven met 2 benen op de grond. Mindfulness is overigens bewezen effectief tegen stress en dat heeft niets met zweverig gedoe te maken.

Stevige schoenen die vies mogen worden. Het is handig om makkelijk zittende kleding aan te hebben, maar het is zeker geen must. Verder is het handig om wat laagjes over elkaar aan te trekken. Soms kan het even wat kouder zijn als we een oefening doen of stilstaan. In de zomer kan men het beste lange mouwen en een lange broek dragen om de kans op een tekenbeet te verkleinen.

Voor aanvang van de Mindful Lunch Walk clinic wordt een factuur gestuurd.

Bel, app of text me dan even op (06) 2256 4438. Mailen mag ook natuurlijk: ingrid@vooreengezondleven.nl

Mindful Lunch Walk Online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De cursus Mindful Walk is onderdeel van Mindful Run Nederland

 • Save

 

 

 

 • Save