Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Allememachies! Het leven is mooi! Hup, de keuken in jij!

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

30 minuten

Totale bereidingstijd: 30 minuten

Aantal: 16

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Deze mag je écht niet missen. Heerlijke havermoutkoekjes met kaneel. En ze zijn nog suikervrij ook.

Ingrediënten

  • 40 gram biologische roomboter, gesmolten
  • 1 rijpe banaan, geprakt
  • 40 gram ahornsiroop
  • 25 gram amandelmeel
  • 100 gram havermout
  • 2 eetlepels plantaardige melk (ik gebruikte amandelmelk)
  • 1 volle eetlepel kaneel
  • 1 theelepel baking soda
  • snufje Keltisch zeezout

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrisch).
  • Meng alle ingrediënten in een kom (poeh poeh).
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  • Leg hoopjes van het beslag op de bakplaat. Gebruik de bolle kant van een eetlepel om ze van gelijke dikte te maken.
  • Bak in de oven voor 15-20 minuten.
  • Laten afkoelen. Of niet, kies zelf maar. 😉

Geef deze koekjes een duimpje!

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd