Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Allememachies! Het leven is mooi! Hup, de keuken in jij!

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

30 minuten

Aantal: 16

Havermoutkoekjes met kaneel (suikervrij)

Deze mag je écht niet missen. Heerlijke havermoutkoekjes met kaneel.
En ze zijn nog suikervrij ook.

Ingrediënten


  • 40 gram biologische roomboter, gesmolten

  • 1 rijpe banaan, geprakt

  • 40 gram ahornsiroop

  • 25 gram amandelmeel

  • 100 gram havermout

  • 2 eetlepels plantaardige melk (ik gebruikte amandelmelk)

  • 1 volle eetlepel kaneel

  • 1 theelepel baking soda

  • snufje Keltisch zeezout

Zo maak je het


  • Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrisch).

  • Meng alle ingrediënten in een kom (poeh poeh).

  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat.

  • Leg hoopjes van het beslag op de bakplaat. Gebruik de bolle kant van een eetlepel om ze van gelijke dikte te maken.

  • Bak in de oven voor 15-20 minuten.

  • Laten afkoelen. Of niet, kies zelf maar. 😉

Geef deze koekjes een duimpje!

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd