Coaching

HomeGezonderie AcademieCoaching

Coaching. Het beste van mij voor jou.

Persoonlijke begeleiding maakt het mogelijk dat ik maatwerk kan leveren. Mijn persoonlijke coaching kan al vanaf één sessie. Het is ook mogelijk om een coachtraject af te spreken. De duur van het traject is mede afhankelijk van jouw wensen en coachdoelen. Bij coachtrajecten vanaf 3 sessies kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Als coach vind ik het belangrijk om kwaliteit te leveren én ik vind ook dat jij mag rekenen op professionaliteit. Sinds 2009 heb ik vele honderden mensen mogen begeleiden en helpen naar gezondere keuzes in denken en doen. Hiernaast hebben mijn artikelen over gezondheid inmiddels vele honderdduizenden mensen bereikt. Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in stresscounseling en burn-outbegeleiding. Ik heb een methodiek ontwikkeld voor het herstellen van stressklachten en burn-out die uiterst effectief en duurzaam is. Mijn coachvaardigheden en inhoudelijke kennis zijn tot stand gekomen door een tweetal HBO-opleidingen, het volgen van vele workshops, webinars, cursussen, kennisdagen, het lezen van vaktijdschriften en boeken en natuurlijk ook dankzij de nodige dosis levenservaring.

In al mijn coachende jaren is het nog niet voorgekomen dat ik een ontevreden cliënt had of dat ik iemand niet tot het gewenste doel heb kunnen begeleiden. Ik ben gewoon goed (bescheiden en) uitstekend in mijn vak.

Ik ben zeer ervaren in de volgende coachtrajecten

  • Begeleiding bij stressklachten en/of een burn-out.
  • Het verminderen van stressvolle en/of irrationele gedachten.
  • Het verbeteren en herstellen van energie.
  • Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.
  • Het leren en toepassen van een gezond voedingspatroon en/of gezonde levensstijl.

Wij kunnen afspreken op locatie in mijn coachpraktijk in Almere Buiten (Brandersmolenstraat 24). Het is ook mogelijk om coachgesprekken en/of coachtrajecten (deels) via Skype te laten verlopen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd