Gevulde portobello

Gevulde portobello

Een ideaal gerechtje waarmee echt de grootste niet-keukenprinsesjes de blits kunnen maken: Gevulde Portobello. Simpel, gezond en snel. Wat wil je nog meer?

Recept Gevulde Portobello

Gevulde portobello

40 minuten

Totale bereidingstijd: 40 minuten

Aantal: 2

Gevulde portobello

Gevulde Portobello's. Leuk voorgerechtje maar doet het ook goed als lunch.

Ingrediënten

  • Kies het liefst voor biologische producten.
  • 2 stuks Portobello (ja, dat had je niet gedacht hè).
  • 1 teentje knoflook.
  • 1 grote tomaat, in kleine stukjes gesneden.
  • klein beetje zachte geitenkaas.
  • kokosolie gesmolten.
  • zwarte peper, zeezout en Provençaalse kruiden.
  • een mix van pitten voor de garnering (ik gebruikte pompoenpitten, pijnboompitten, zonnebloempitten)

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Borstel de Portobello's schoon en haal het steeltje weg.
  • Zorg dat de buitenkant van de Portobello's zijn ingesmeerd met kokosolie.
  • Voeg de tomaten in een kommetje en doe de gesmolten kokosolie hierbij. Pers het knoflookteentje uit en voeg de peper, zeezout en kruiden toe. Schep even door elkaar.
  • Vul hier de Portobello's mee.
  • Brokkel de geitenkaas erover en strooi als laatste de pittenmix erover.
  • Plaats in de oven voor circa 30-35 minuten.

Geniet!

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd