De Gezonderie onderzoekt!

De Gezonderie onderzoekt!

De Gezonderie onderzoekt? Ja, een beetje graven hier en daar is best leuk. Het onderwerp van mijn onderzoek zou jij zomaar kunnen zijn. Want ik ben namelijk best nieuwsgierig naar hoe sommige zaken nóg beter (of anders) zouden kunnen. Zo kan de Gezonderie groeien naar een groter bereik en worden er steeds meer mensen in Nederland en omstreken gezond. Hoe cool zou dat zijn? 

 

Kost het veel tijd om mee te doen? 

Welnee joh. Dat valt best mee. Paar minuutjes maar. Ik wil gewoon graag iets meer van je weten. En hoe kun je dat beter doen dan door een enquête in elkaar te knutselen. Maar dan wel ééntje met grappige dingetjes erbij. Leuke plaatjes en zo. Een beetje speels. Wat vraagjes op een rij. Zo wil ik natuurlijk weten hoe gezond je je voelt. Of je mijn cursussen voor een gezonder leven al kent. Hoe ik jou nóg beter zou kunnen helpen. En nog wat van die guitige vraagjes.

De Gezonderie onderzoekt

Maak ik je nieuwsgierig? Goed zo.

Make my day.


 

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd