E-learning Grip Op Stress voor Bedrijven

Stress: iedereen kent het en het wordt in onze razendsnelle wereld een steeds groter probleem. Stress wordt veroorzaakt als er disbalans ontstaat tussen druk van buitenaf (draaglast) en de innerlijke veerkracht (draagkracht). De innerlijke veerkracht is de optelsom van lichamelijke en mentale veerkracht. Hiernaast spelen karaktereigenschappen en negatieve denkpatronen een rol bij hoe met stress wordt omgegaan.

Wat kunnen uw medewerkers eigenlijk zélf doen om de balans tussen draagkracht en draaglast te vergroten? Hoe kan men weer herstellen van stressklachten? En wat zijn de mogelijkheden om de draagkracht van uw medewerkers te vergroten? In deze online cursus komt het allemaal aan bod. Gezonde adviezen op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en de balans tussen inspanning en ontspanning. Reflectie op het eigen karakter en gedrag. Volop tools en handvatten om uw werknemers Grip Op Stress te laten krijgen.  En het allermooiste: uw medewerkers kunnen deze E-learning gewoon in groepsverband volgen. UNIEK in Nederland!

Bent u als werkgever op zoek naar

Een lager ziekteverzuimpercentage

U weet als geen ander hoe hoog de kosten zijn als uw medewerkers arbeidsongeschikt raken door stressgerelateerde klachten. Een lager ziekteverzuimpercentage leidt tot lagere kosten.

Vitale en energieke medewerkers

Vitale en energieke medewerkers zijn productiever en hebben de toekomst van een gezond bedrijf in handen. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een gezond en vitaal bedrijf.

Dé oplossing voor stressgerelateerde klachten binnen uw organisatie

Vergroot de draagkracht van uw medewerkers en maak hen hiermee beter bestand tegen stress en stressvolle omstandigheden. Een grotere draagkracht leidt tot een daling van stressgerelateerde klachten binnen uw organisatie.

Hét Antwoord.

Online Training Grip Op Stress in Groepsverband.

Ideaal voor uw bedrijf, onderwijsinstelling of organisatie.

 • 15 lessen

  Er staat elke 7 dagen een les klaar voor uw medewerkers. Deze online training omvat in totaal 15 lessen in de veilige E-learning omgeving van De Gezonderie.

 • 1 Jaar toegang

  Alle lessen blijven 1 jaar voor uw medewerkers toegankelijk. Zo kan men altijd nog eens teruglezen of opnieuw de oefeningen raadplegen.

 • Startdatum: direct!

  Na het afronden van de betaling en het invoeren van de deelnemers kan men direct van start.

 • De E-learning is inclusief VELE coachtools

  De coachtools omvatten diverse coachopdrachten, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, een plan van aanpak wat de medewerkers kunnen downloaden om hun persoonlijke leerpunten en inzichten te verankeren voor de toekomst, een dagboekje om te downloaden voor het verkrijgen van inzicht in de balans tussen inspanning en ontspanning, een RET-werkblad om irrationele en stressverhogende gedachtepatronen te tackelen.

 • Samen sterker

  Al uw medewerkers krijgen toegang tot een besloten cursistengroep op Facebook, zodat men ervaring en voortgang kan delen.

 • Professionele coach biedt kennis en ervaring online aan

  Deze E-learning is ontwikkeld door Ingrid Prent, een professionele coach met jarenlange expertise bij stress- en burn-outbegeleiding.

 • E-learning is optioneel uit te breiden met coaching

  Voor sommige medewerkers kan het passend zijn om individuele begeleiding te bieden.

 • Stapsgewijs groeien naar versterking van de draagkracht

  Uw medewerkers worden stapsgewijs meegenomen in het versterken van hun draagkracht. Er is eerst aandacht voor herstel en het versterken van lichamelijke veerkracht en eventuele stressklachten. Hierna volgen de lessen die de mentale veerkracht versterken.

 • Eigen beheer van groepen werknemers

  U kunt deze groepen zélf beheren. Als beheerder heeft u inzicht in de voortgang van de individuele medewerkers in de E-learning. U kunt zelf groepsleiders aanwijzen. U kunt eenvoudig e-mails versturen aan de deelnemende medewerkers.

 • Dé sleutel naar minder stress en vitale, sterke werknemers

  Geen vage beloftes als “geen stress”. Dat zou niet reëel zijn. Wel de belofte voor grip op stress: tools en handvatten om uw medewerkers te leren zo sterk als mogelijk in hun schoenen te staan.

Wat andere cursisten zeggen

E-learning Grip Op Stress Groepstraining

Euro 147 .00
per persoon, exclusief BTW
 • Eigen beheer van groepen werknemers
 • E-learning Grip Op Stress
 • Coachtools en oefeningen zijn inbegrepen
 • Inclusief Plan van Aanpak
 • Eén heel jaar toegang
 • Q&A via Facebookgroep én in de lessen
Start Groepstraining

E-learning Grip Op Stress Groepstraining

Euro 165 .00
per persoon, exclusief BTW
 • Beheer van de groepen werknemers door De Gezonderie
 • E-learning Grip Op Stress
 • Coachtools en oefeningen zijn inbegrepen
 • Inclusief Plan van Aanpak
 • Eén heel jaar toegang
 • Q&A via Facebookgroep én in de lessen
Start Groepstraining

Gezocht: Pilotgroep E-learning Minder Stress Groepstraining

Wij zijn net van start gegaan met een uitbreiding van deze E-learning module, zodat de E-learning in groepsverband kan worden aangeboden. In verband hiermee zoeken wij een tweetal pilotgroepen van 2 verschillende bedrijven/organisaties van (liefst) minimaal 50 werknemers, die deze E-learning Minder Stress Groepstraining voor ons wil doorlopen. Uiteraard gebeurt dit niet zonder u hiervoor een ruimte korting te bieden.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een persoonlijke toelichting en/of meer informatie? Neem meteen contact op!

Stuur mij direct meer informatie


module Materialen

Plan van aanpak: dit wordt beschikbaar gesteld in de eerste les. Hiernaast worden diverse coachtools en oefeningen beschikbaar gesteld in de desbetreffende lessen.

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd