De Stressvrije Vrouw 1 maand gratis proberen

Hi vermoeide en gestreste vrouw van 40+,

Mag ik je iets vragen? 

✅ Heb je een stressie leven en wil je daar vanaf?

✅ Kost het je moeite en (te) veel energie om alle ballen met werk en gezin hoog te houden?

✅ Voel je je wel eens schuldig dat je niet de perfecte moeder/partner/werknemer bent die je zó graag zou willen zijn?

✅ Ben je vaak (of erger: altijd) vermoeid?

✅ Vind je het lastig om je grenzen aan te geven of walsen mensen er zomaar overheen?

✅ Denk je dat jouw gestress nou “eenmaal bij je hoort”?

✅ Heb je een kort lontje?

✅ Pieker je vaak en zie je veel beren op de weg?

✅ Is het een drukte van belang in je leven en in je hoofd?

✅ Ben je wel eens bezorgd dat je een burn-out hebt of krijgt?

✅ Slaap je slecht of heb je misschien wel allerlei vage klachten, zoals spierpijn, hoofdpijn, buikpijn?

✅ Ren je van hot naar her en heb je een constant gevoel van “het niet bij kunnen benen”?

✅ Heb je al van alles geprobeerd om van je stressie leven af te komen, maar lukt het steeds maar niet om dit vast te houden?

✅ Heb je misschien wel je vermoeidheid en klachten genegeerd omdat je geen oplossingen ziet?

Er is altijd een oplossing.

Misschien heb je gewoon het antwoord voor jouw stressvolle leven en klachten nog niet gevonden. Terwijl die antwoorden er natuurlijk wél zijn. Ik heb ze namelijk voor je, die antwoorden. En aangenaam: ik ben Ingrid Prent, eigenaar van de Gezonderie én sinds 2009 professionele en ervaren coach bij stress en burn-out. Ik ga je helpen.

Want weet je wat er gebeurt als je niets doet?

Iedere dag is een beproeving. Je bent intens vermoeid, zelfs al bij het opstaan. Je voelt je gewoon zwaar klote. Het minste geluid aan je hoofd is al te veel. Je hoofd maalt en maalt en chaos overheerst. Je hart bonkt soms uit je ribbenkast. Je hebt pijn in je hoofd, je nek en schouders en ow, die spierpijn! Je snauwt en grauwt naar de mensen die je lief zijn. Waarna je nóg meer van jezelf baalt. Je bent vaak emotioneel. Je piekert je suf, maar komt geen stap verder. Het voelt alsof je verzuipt. En of het allemaal nog niet moeilijk genoeg is, je schaamt je dood. Dat dit nou juist jou overkomt! Jij, die het alleen maar goed wilt doen! Maar nu voel je je een loser. Een sukkel. Het liefst kruip je in een donker hoekje om niet meer tevoorschijn te komen. Je bent bang dat het nooit meer goed komt.

Hoe voelt dat? Vermenigvuldig het nu met 100.

Dan weet je nu ongeveer HOE het voelt om een burn-out te hebben. Dat is waar jij naartoe gaat als je nu al stressklachten hebt en er niets aan doet. Laat dit even tot je doordringen. Ik heb al zó veel vrouwen in mijn coachpraktijk gezien voor wie dit de harde realiteit is. Voor jou hoeft het gelukkig niet zo ver te komen. Maar het is aan JOU om nu een keuze te maken om écht iets veranderen aan je stressie leven en je stressklachten.

Joehoe! Je kunt de eerste maand gratis proberen!

Eén thema per maand

In de eerste maand kun je maar liefst 3 lessen gratis volgen.  ?‍?

Ontdek je Superpowers

Ik weet precies wát je moet doen om je Superpowers ? te (her)ontdekken.

Alleen voor vrouwen

Omdat ik geloof in de kracht ? van een groep vrouwen. Omdat ik geloof dat vrouwen elkaar vooral moeten versterken en opbouwen.

Na afloop van het Jaarprogramma De Stressvrije Vrouw:

✅ Weet jij precies wát je moet doen als de stress of stressvolle omstandigheden toenemen.

✅ Ben je hersteld van stressklachten (afhankelijk van de ernst van je klachten zul je natuurlijk al eerder herstellen. Maar dan wel doen wat ik zeg natuurlijk! ?).

✅ Weet je dankzij nieuwe inzichten wat je moet doen om de rust te bewaren.

✅ Weet je wat jouw signalen van stress zijn.

✅ Weet je welke Superpowers je helpen om stress buiten de deur te houden.

✅ Is de balans tussen werk en privé weer echt in balans.

✅ Weet je precies hoe je je hormonen (want: 40+) in toom kunt houden.

✅ Heb je inzicht in energiegevers en energienemers.

✅ Voel je je energieker.

✅ Heb je inzicht in het opbouwen van energie en welke tools hiervoor ingezet kunnen worden.

✅ Heb jij duidelijkheid over je overheersende persoonstype, kwaliteiten en valkuilen en het gedrag dat hieruit voortvloeit.

✅ Is het je duidelijk welke belemmerende gedachtepatronen stress veroorzaken en ken je de tools hoe je dit kunt ombuigen.

✅ Heb je meer inzicht in het (h)erkennen van je eigen grenzen.

✅ Is het je duidelijk hoe je beter je grenzen kunt aangeven (en op een manier dat mensen je toch aardig blijven vinden).

✅ Weet je met welke aanpassingen je weer beter kunt slapen.

 • 12 Maanden samen ont-stressen

  Eén thema per maand, de eerste maand gratis proberen.

 • Ont-stressen met een glimlach

  Mijn schrijfwijze is luchtig met hier en daar een 

 • Startdatum: nu!

 • Dit online jaarprogramma is inclusief coachtools

  De coachtools zijn onder andere maandelijkse thema cheat sheets, oefenbladen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en nog meer moois.

 • Samen zijn we sterker

  Q&A via een besloten groep op Facebook. En je kunt gewoon oneindig veel vragen stellen in deze groep. Want ik ben daar natuurlijk ook. 

 • Ontwikkeld door Ingrid Prent, professionele coach

  Dit jaarprogramma is ontwikkeld door Ingrid Prent, een professionele coach met bijna 10 jaar expertise en ervaring bij stress- en burn-outbegeleiding.

 • Ontdek je Superpowers

  Jouw Superpowers gaan je helpen om stress buiten de deur te houden.

 • Online aanmoediging

  Ik prikkel, kietel en highfive je.

 • Perfect voor vrouwen

  van 40+ die nu écht klaar zijn met hun stressie leven!

 • Maandelijks meerdere online lessen

  Via de E-learning omgeving van de Gezonderie Academie.

Reviews

Eén maand gratis proberen

De Stressvrije Vrouw

Euro 0
Normale prijs Euro 147
 • Eén maand gratis deelname Jaarprogramma De Stressvrije Vrouw
 • Q&A in Facebookgroep
 • De normale jaarpijs voor het volledige jaarprogramma bedraagt €147
 • 3 Lessen in de eerste maand
 • Het kost je niets en het verplicht je tot niets

Veel gestelde vragen

Natuurlijk. Er is een Q&A in een besloten Facebookgroep. En je kunt ook vragen stellen onderaan elke les.

Dit online jaarprogramma is met name ontwikkeld voor mensen met stress, stressklachten en/of mensen die overspannen zijn. Desondanks ben ik ervan overtuigd dat jij zult herstellen van stressklachten als je het jaarprogramma volgt en toepast wat in de lessen vermeld staat. Je kunt de lessen ook prima volgen naast een bestaande behandeling met bijvoorbeeld een psycholoog.

Het is helemaal niet nodig om technisch te zijn, gekkie! Het hele proces is zo ingericht dat je stap-voor-stap wordt meegenomen naar de volgende les. Eigenlijk wijst alles zich vanzelf.

Nee hoor, gekkie. Ik ben nogal down-to-earth en werk graag met bewezen technieken en oplossingen.

Eeeehm… het is gratis, hoor.   Na 1 maand stopt het vanzelf.

Nou vooruit dan maar . Je zult de themamaand die over hormonen gaat misschien iets minder toepasselijk vinden. Maar aan de andere kant: een slimme meid is op haar hormonen voorbereid!

Heel simpel: ik wil zo veel mogelijk vrouwen bereiken om écht iets te doen aan chronische stress, zodat je tijdig iets kunt veranderen om een burn-out te voorkomen.

Absoluut niet. Je doet één maand gratis mee en daarna stopt het vanzelf.

Joh, dat zie ik vaker terug bij vrouwen met stress.   Ik zeg dan altijd: het is geen kwestie van tijd, maar van prioriteit. Maar als dat je nog niet genoeg overtuigt, dan kan ik je zeggen dat de lessen gewoon op je blijven wachten tot je er tijd voor maakt.

Ingrid Prent - De Gezonderie

Wat mijn aanpak zo succesvol maakt

Mensen helpen: dit was mijn belangrijkste drijfveer toen ik in 2009 startte als coach. Na mijn coachopleiding ging ik dan ook direct aan de slag én met veel succes! Ik ben iemand die kwaliteit wil leveren en vind dit vooral belangrijk omdat ik met mensenproblematiek te maken heb. Omdat ik zo vele mensen in mijn coachpraktijk had met stressgerelateerde problemen, volgde ik een opleiding Stresscounseling. Hierna ontwikkelde ik een methodiek die zeer succesvol bleek bij mensen met stressklachten en burn-out.

In mijn coachpraktijk zag ik vooral vrouwen van 40+ met stressgerelateerde en burn-outklachten. Een van mijn speerpunten in coaching is altijd om inzichten en levensveranderingen teweeg te brengen die je na 5 of 10 jaar nog helder voor ogen hebt. Langzaam ontwikkelde zich een brandend verlangen om meer vrouwen te bereiken dan mijn agenda aankon. Er zijn gewoon echt té veel vrouwen die worstelen met stress en stressklachten! Daarom heb ik mijzelf een doel gesteld. Ik wil ervoor zorgen dat de nog steeds groeiende burn-outcijfers onder vrouwen weer dalen. Ik heb keihard gewerkt om dit online jaarprogramma De Stressvrije Vrouw te schrijven en ontwikkelen. Het is de optelsom van intensieve kennisvergaring, jarenlange praktijkervaring en bewezen effectiviteit.

De kracht van coaching is dat je jezelf een doel stelt en dat je aan de slag gaat om levensveranderingen door te voeren. Een coach helpt je om het doel te bereiken door je te spiegelen, kietelen en highfiven. Mijn ervaring is dat dit het beste werkt in een 2-wekelijkse cyclus en daarom volgt dit jaarprogramma ook een 2-wekelijkse coachcyclus. En jij? Jij gaat aan de slag. Jij leert, ontwikkelt en groeit. We tackelen samen de obstakels die jou nu nog in de weg zitten. Ik wil jou de KRACHT van coaching in dit online jaarprogramma aanbieden. Stap voor stap op weg om een Stressvrije Vrouw te worden.

Samen kunnen we zorgen voor een DOORBRAAK van je stressie leven. 

Ingrid

Meld je hier aan!

Na het invullen van dit formulier ontvang je een e-mail die je moet bevestigen om toegang te krijgen tot de gratis lessen.

P.S. Blijf niet doormodderen in een stressie leven, hoor. Jouw eerste maand deelname kost je niets én het verplicht je tot niets.

Liefs, Ingrid ?