Powertalk

Boek een Powertalk en je kunt je meteen beter voelen

 

Het Corona virus treft ons allemaal. Ineens staat je wereld op zijn kop. De wereld van onbeperkte mogelijkheden is ineens beperkt. Alle zekerheden zijn ineens onzeker. Je voelt die steen op je maag en je hebt geen idee wat je kunt doen om hier weerstand tegen te bieden.

Want hoe moet je hiermee omgaan? Wat gaat er gebeuren? Wat als je het virus krijgt? Of je kinderen? Of je partner? Wat als je failliet gaat of zonder werk komt? Hoe blijf je staande in tijden van crisis?

Je hoeft het niet alleen te doen

Laat mij je helpen. Ik heb namelijk 10 jaar ervaring als coach in hoe je kunt omgaan met stress en stressvolle omstandigheden. Het gaat namelijk niet om de afwezigheid van stress. Nee, het gaat erom hoe je daarmee omgaat. Dáár ligt je kracht. Ik kan je helpen om die kracht weer te vinden en rust te creëren in deze chaos. Boek een Powertalk met me en je kunt je meteen beter voelen.

Dit kun je verwachten van een Powertalk

  • Nieuwe inzichten in hoe je hiermee om kunt gaan.
  • Wat je meteen kunt doen om meer rust te creëren.
  • Wat je kunt doen om je immuunsysteem te versterken.
  • Nieuwe kracht om te doen wat nodig is.

Wat kost het

Het voelt voor mij niet goed om geld te verdienen aan deze crisis. Daarom bied ik je deze Powertalk aan voor een fors gereduceerd tarief van € 50,- (voor één uur, inclusief BTW).

Hiernaast stel ik tot 1 juni 2020 3 gratis Powertalks per week beschikbaar. 🧡 Alléén voor deze gratis Powertalks kun je boeken via Calendly via deze link:

Boek een gratis Powertalk

Maar natuurlijk kun je ook een betaalde Powertalk bij me boeken via het formulier onderaan deze pagina. 🤗

Hoe en wanneer spreken we af

Een Powertalk vindt uiteraard online plaats (via Whatsapp videobellen of Skype). Een Powertalk wordt ingepland op maandag t/m vrijdag tussen 11 en 16 uur.

Ingrid Prent

Ingrid Prent

De coach

Aangenaam, Ingrid hier. 🙋‍♀️

Ik ben in 2009 begonnen als coach. Ik heb het vanaf het begin belangrijk gevonden om kwaliteit te bieden. Heel simpel: omdat ik te maken heb met mensenproblematiek. Ik ben dan ook als coach begonnen nadat ik een (post)HBO-jaaropleiding Lifecoaching gevolgd had. Hierna heb ik nog een gespecialiseerde (post)HBO-opleiding Stresscounseling gevolgd om me verder te verdiepen in stress en burn-out.

Ja, ik heb een Powertalk nodig

Na het invullen van dit formulier ontvang je direct een bevestiging. Ik neem tijdens werkdagen binnen maximaal 48 uur contact met je op voor het maken van de afspraak.

Powertalk

  • Powertalks worden ingepland op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 16 uur.
  • Prijs: 50,00 € Aantal:
    Geef aan hoeveel sessies je wilt afspreken. Bedrag is inclusief BTW.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.