Bedankt voor je interesse! πŸ€Έβ€β™€οΈ

Wat leuk dat je interesse hebt in de Mindful Walk cursus. Ik ga je op de hoogte houden als er nieuwe data beschikbaar komen. De laatste cursusdata kun je hier op de site lezen (onderaan de pagina staan bij het inschrijfformulier de actuele cursusdata vermeld).

πŸ‘‰ Check je e-mail, want je ontvangt direct een bevestiging. Bevestig in de mail dat je wilt aanmelden om op de hoogte te blijven van Mindful Walk. Deze dubbele opt-in is nodig in verband met wetgeving.

Wat wel even handig Γ©n belangrijk is:

πŸ‘‰ Voeg svp mijn e-mailadres ingrid@vooreengezondleven.nl toe aan je contactenlijst, zodat mijn mail niet in je spam- of reclamebox terecht komt.

Tot snel!

Liefs,

Ingrid

 

  • Save
Open chat
1
πŸ‘‹ Hulp nodig?
Hi πŸ‘‹
Wil je iets vragen? Stuur me gewoon een appje en ik kom er later bij je op terug.

Grt,
Ingrid