Adverteren

Hier ben je nu: Home / Adverteren

Het is mogelijk om op de site van de Gezonderie te adverteren. De Gezonderie heeft hiervoor een aantal mogelijkheden.

Review van producten

Het is mogelijk om uw product te laten testen als het passend is bij de visie van de Gezonderie. De Gezonderie staat voor pure en natuurlijke voeding, een actieve gezonde levensstijl met veel bewegen en sporten en zo min mogelijk stress. Een review van uw product wordt uiteraard onafhankelijk opgesteld, gebaseerd op de mening van de Gezonderie. De review wordt geplaatst in een blogartikel wat een jaar online blijft staan. U kunt uw review desgewenst combineren met een winactie, waarbij u 3 producten gratis beschikbaar stelt. De winactie wordt dan extra onder de aanbracht gebracht onder de bezoekers en abonnees van de Gezonderie, via social media (Twitter, Facebook, Instagram). Er zijn al mogelijkheden vanaf € 199,- per review (exclusief BTW). Neem contact op door te mailen naar ingrid(at)vooreengezondleven.nl of via de pagina contact.

Social media-bereik

  • Twitter 3.000 volgers
  • Facebook 3.350 volgers
  • Instagram 240 volgers

Advertentieblok 

Het is mogelijk om een advertentieblok te plaatsen op de site van de Gezonderie. Voor een banner of afbeelding van 200×200 zijn er mogelijkheden vanaf € 99,- per maand (exclusief BTW). Advertentiebloks zijn per maand opzegbaar.

Gesponsorde content 

Een artikel < 1.000 woorden kan voor de periode van één jaar worden geplaatst voor een bedrag van € 75,- (exclusief BTW) per maand.

Een artikel < 1.000 woorden kan per maand worden afgesproken voor een bedrag van € 99,- (exclusief BTW) per maand.

Een ander idee? 

Neem contact op door te mailen naar ingrid(at)vooreengezondleven.nl of via de pagina contact.

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Open chat
1
Hi 👋
Wil je iets vragen? Stuur me gewoon een appje en ik kom er later bij je op terug.

Lfs,
Ingrid