Het is mogelijk om op de site van de Gezonderie te adverteren. De Gezonderie heeft hiervoor een aantal mogelijkheden.

Review van producten

Het is mogelijk om uw product te laten testen als het passend is bij de visie van de Gezonderie. De Gezonderie staat voor pure en natuurlijke voeding, een actieve gezonde levensstijl met veel bewegen en sporten en zo min mogelijk stress. Een review van uw product wordt uiteraard onafhankelijk opgesteld, gebaseerd op de mening van de Gezonderie. De review wordt geplaatst in een blogartikel wat een jaar online blijft staan. U kunt uw review desgewenst combineren met een winactie, waarbij u 3 producten gratis beschikbaar stelt. De winactie wordt dan extra onder de aanbracht gebracht onder de bezoekers en abonnees van de Gezonderie, via social media (Twitter, Facebook, Pinterest). Er zijn al mogelijkheden vanaf € 199,- per review (exclusief BTW). Neem contact op door te mailen naar ingrid(at)vooreengezondleven.nl of via de pagina contact.

Advertentieblok 

Het is mogelijk om een advertentieblok te plaatsen op de site van de Gezonderie. Voor een banner of afbeelding van 200×200 zijn er mogelijkheden vanaf € 99,- per maand (exclusief BTW). Advertentiebloks zijn per maand opzegbaar.

adverteren bij de Gezonderie

Uw product promoten via de online cursussen Gezonder Leven

De Gezonderie biedt online cursussen en challenges aan voor een gezonde levensstijl. Heeft u een product, app, sportschoolabonnement of een ander aanbod wat passend is om aan te bieden aan de deelnemers van de cursussen en/of challenges? Als uw aanbod of product naar beoordeling van de Gezonderie passend en nuttig is voor de deelnemers aan de cursus en/of challenge, kan dit als aanrader (met wederlink) worden opgenomen. De aanrader wordt voor een periode van één jaar vermeld voor het aantrekkelijke bedrag van € 299,- per jaar (exclusief BTW).

Een ander idee? 

Neem contact op door te mailen naar ingrid(at)vooreengezondleven.nl of via de pagina contact.

 

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd